Nastradini.com  Muzik Shqip

 
---NEW--Deny Hitet 2008--NEW---/---Muzik Shqip 2008 - Kenge shqipe-/ - Mar 03 2008 11:16:00 PM
 
 

--NEW--Afrimi & Shyhretja & Shkurtja & Shaqiri 2008--NEW--/--NEW--Afrimi & Shyhretja & Shkurtja & Shaqiri 2008--NEW--/ - Dec 26 2007 04:25:06 PM

--NEW--Aziz Murati - Pina Viski & Potpuri 2008-NEW--/--NEW--Aziz Murati - Pina Viski & Potpuri 2008-NEW--/ - Jan 01 2008 10:45:58 PM
--NEW--CTR 2008-NEW-/--NEW--CTR 2008-NEW-/ - Mar 02 2008 03:58:43 PM
--NEW-Kenga Te Pavarsise 2008-NEW--/--NEW-Kenga Te Pavarsise 2008-NEW--/ - Feb 25 2008 12:51:12 AM
--NEW-Kollazh me Qiftelia 2008 -NEW--/--NEW-Kollazh me Qiftelia 2008 -NEW--/ - Dec 22 2007 10:46:57 PM
--NEW-Mega Deny 2008-NEW--/--NEW-Kenge shqip 2008-NEW--/ - Feb 25 2008 12:13:31 AM
--NEW-Potpuri 2008-NEW--/--NEW-Potpuri 2008-NEW--/ - Feb 22 2008 01:03:31 AM
--NEW-Salim Arifi 2008-NEW--/--NEW-Salim Arifi 2008-NEW--/ - Feb 18 2008 08:30:24 PM
--NEW-Shkurte Fejza & Shyhrete Behluli 2008 -NEW--/--NEW-Shkurte Fejza & Shyhrete Behluli 2008 -NEW--/ - Dec 23 2007 04:11:01 PM
--NEW-SULLTANI 2008 & TALLAVA (LIVE)-NEW--/--NEW-SULLTANI 2008 & TALLAVA (LIVE)-NEW--/ - Feb 28 2008 01:17:26 AM
--NEW-Tallava 2008 -NEW--/--NEW-Tallava 2008 -NEW--/ - Jan 26 2008 03:47:34 PM
--NEW-Top-Deny 2008-NEW--/--NEW-Top-Deny 2008-NEW--/ - Mar 06 2008 12:24:11 AM
--NEW-TOP EMRA 2008-NEW--/--NEW-TOP EMRA 2008-NEW--/ - Jan 06 2008 11:15:09 AM
--NEW-TURBO TALLAVA 2008-NEW--/--NEW-TURBO TALLAVA 2008-NEW--/ - Mar 02 2008 02:12:41 AM
--NEW-Valton Krasniqi 2008 Komplet Albumi-NEW--/--NEW-Valton Krasniqi 2008 Komplet Albumi-NEW--/ - Feb 04 2008 12:46:04 AM
--NEW-Vellezerit Bardheci 2008-NEW--/--NEW-Vellezerit Bardheci 2008-NEW--/ - Feb 27 2008 08:30:10 PM
Agron Miftari 2008/Agron Miftari 2008/ - Feb 24 2008 02:01:43 PM
Azizi & Lori Adnani & Shqipe Abazi 2008/Azizi & Lori Adnani & Shqipe Abazi 2008/ - Dec 22 2007 04:56:57 PM
Buja & Kujta 2008/Buja & Kujta 2008/ - Feb 18 2008 08:41:18 PM
Buqja & Gazi & Linda 2008 Komplet Albumi/Buqja & Gazi & Linda 2008 Komplet Albumi/ - Dec 29 2007 02:36:22 AM
D.M.K 2008/D.M.K 2008/ - Dec 22 2007 01:25:00 PM
Da Master Game 2008/Da Master Game 2008/ - Mar 01 2008 10:35:59 PM
Deny Mega Mix 2008/Deny Mega Mix 2008/ - Dec 26 2007 06:53:46 PM
Elton Kadrija 2008 Komplet Albumi/Elton Kadrija 2008 Komplet Albumi/ - Jan 27 2008 06:39:32 PM
Fatmir Hajra 2008/Fatmir Hajra 2008/ - Feb 22 2008 07:53:22 PM
Gezuar 2008 Labia (1)/Gezuar 2008 Labia (1)/ - Dec 31 2007 03:12:22 PM
Gezuar 2008 Tallava/Gezuar 2008 Tallava/ - Jan 27 2008 08:15:03 PM
Gezuar me Denyn 2008/Gezuar me Denyn 2008/
 

 - Dec 29 2007 02:39:28 AM

Gold AG dhe Mixha  Bib me Rrahim Struja 2008/Gold AG dhe Mixha Bib me Rrahim Struja 2008/ - Dec 09 2007 03:19:17 AM
Halil Bilalli 2008/Halil Bilalli 2008/ - Feb 18 2008 10:48:47 PM
Halit Avdyli 2008 Komplet Albumi/Halit Avdyli 2008 Komplet Albumi/ - Jan 24 2008 12:50:13 AM
Hamez Llapqeva 2008/Hamez Llapqeva 2008/ - Feb 28 2008 01:09:16 AM
Hite Tallava 2008/Hite Tallava 2008/ - Feb 18 2008 06:54:47 PM
Ibrahim Muqaj & Agim Osmani & Eduart Muqaj 2008 Folklorike/Ibrahim Muqaj & Agim Osmani & Eduart Muqaj 2008 Folklorike/ - Feb 22 2008 01:59:20 AM
Kollazh 2008/Kollazh 2008/ - Jan 27 2008 08:29:40 PM
Kollazh me Bilbilat 2008/Kollazh me Bilbilat 2008/ - Dec 18 2007 08:46:45 PM
Kollazh me Deny Hitet 2008/Kollazh me Deny Hitet 2008/ - Dec 22 2007 11:57:39 PM
Kosovar Alija 2008/Kosovar Alija 2008/ - Feb 15 2008 12:47:40 AM
Lalushi 2008 Komplet Albumi/Lalushi 2008 Komplet Albumi/ - Dec 22 2007 01:40:43 PM
Lena 2008 Komplet Albumi/Lena 2008 Komplet Albumi/ - Dec 26 2007 03:49:57 PM
Luljeta Krasniqi 2008/Luljeta Krasniqi 2008/ - Feb 22 2008 12:56:01 AM
Mahmut Ferati & Shaqir Cervadiku 2008/Mahmut Ferati & Shaqir Cervadiku 2008/ - Dec 25 2007 08:54:30 PM
Mahmuti & Meda & Shkurtja & Motrat Mustafa 2008/Mahmuti & Meda & Shkurtja & Motrat Mustafa 2008/ - Dec 22 2007 11:32:20 PM
Muhamet Sejdiu & Tallava 2008 (Live)/Muhamet Sejdiu & Tallava 2008 (Live)/ - Dec 23 2007 03:07:20 PM
Na e kallim 2008/Na e kallim 2008/ - Dec 26 2007 04:31:16 PM
Na u nis Darsmja 2008 Potpuri/Na u nis Darsmja 2008 Potpuri/ - Dec 23 2007 02:33:05 PM
Pandora Live 2008/Pandora Live 2008/ - Dec 25 2007 07:10:04 PM
Shemi 2008 Komplet Albumi/Shemi 2008 Komplet Albumi/ - Mar 04 2008 12:20:41 AM
Shkelzen Jetishi 2008/Shkelzen Jetishi 2008/ - Feb 09 2008 12:38:08 AM
T.B.R 2008/T.B.R 2008/ - Feb 22 2008 06:57:58 PM
Teuta Selimi Komplet Albumi 2008/Teuta Selimi Komplet Albumi 2008/ - Jan 10 2008 11:49:16 PM
Tha Answer 2008 Komplet Albumi/Tha Answer 2008 Komplet Albumi/ - Feb 22 2008 07:26:30 PM
Valtoni dhe Prall me tupan 2007/Valtoni dhe Prall me tupan 2007/ - Dec 09 2007 03:12:01 AM
Vesa & Luma 2008 Komplet Albumi/Vesa & Luma 2008 Komplet Albumi/ - Dec 29 2007 10:14:56 PM
Xheza & Pandora & Bekimi & Linda & Azizi - Potpuri 2008/Xheza & Pandora & Bekimi & Linda & Azizi - Potpuri 2008/ - Jan 01 2008 10:54:20 PM
Xhezair Elezi 2008 Potpuri/Xhezair Elezi 2008 Potpuri/ - Feb 10 2008 09:48:01 PM
Zef Beka & Nazife Bunjaku 2008/Zef Beka & Nazife Bunjaku 2008/ - Jan 30 2008 03:50:53 AM
Zef Beka 2008/Zef Beka 2008/ - Feb 18 2008 06:08:24 PM
Zyra & Valtoni 2008/Zyra & Valtoni 2008/ - Dec 17 2007 10:30:45 PM
Muzika Shqip ofrohet nga Nastradini.com & DenyComputers.