www.nastradini.com | Kujdes: Nese nuk hyn dot ne chat kliko ketu: CHAT SHQIP 1 | www.parajsachat.com

Chatoni me Mobile/Telefon/Tablet? Kliko ketu: Chat Mobile/Telefon/Tablet

Nastradini.com eshte chati me i madh dhe vjeter Shqiptar ne IRC. Dy dhomat me te medha ne chat jane #Shqiperia dhe #Shoqeria por ne server mund te gjeni edhe shume te tjera duke bere komanden: "/list " pa thonjeza. .

#Dardania Chat ju ofron mundeisn te bisedoni shqip ne sofren dardane (kosovare)

Nese ke probleme me hyrjen ne Chat, dergo nje email tek adresa: LuXor@Albnetwork.net

Powered by LuXor , CopyLeft Nastradini.Com